spell check

Kolofon in pravna obvestilaPodatki o vsebini

Upravljalec: Muzejsko društvo Žiri

Odgovorni urednik: Rok Klemenčič

Gradivo so prispevali in zbrali: Mihael Naglič, Olga Vončina, Alojz Demšar, Petra Leben Seljak, Vlasta Pečelin, Polona Mlakar Baldasin, Gregor Klemenčič, Igor Pustovrh, Franc Temelj, Domen Končan, Rok Klemenčič, Borut Šorli, Tomaž Bradeško, Marjan Pišljar, Alfonz Zajec, Milka Olip, Anton Čadež …

Tehnološka izvedba

Tehnološka izvedba strani: LiKon & T. B.

Pravna obvestila

Vse informacije, podatki in gradiva na www.muzej-ziri.si  (v nadaljevanju spletna stran) so informativne narave. V Muzejskem društvu Žiri se bomo trudili zagotavljati nemoteno delovanje spletne strani in zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Društvo ne odgovarja za morebitne napake in nemoteno delovanje spletne strani, prav tako ne odgovarja za morebitno nastalo škodo nastalo na podlagi uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov na spletni strani .

Predmetno pravno obvestilo lahko društvo  kadarkoli spremeni ali ga iz spletne strani izbriše brez predhodnega obvestila.

Spletna stran  je intelektualna lastnina Muzejskega društva Žiri in je avtorsko zaščitena. Uporaba informacij, podatkov in drugih gradiv v komercialne namene brez predhodne odobritve društva je prepovedana.

Spletna stran  vsebuje povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Društvo ni odgovorno za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah. Zunanje spletne povezave, ki se nahajajo na spletnih straneh Muzeja uporabljate na lastno odgovornost.

Piškotki

Uporabljamo piškotke in log datoteke, kar nam daje koristne podatke o uporabi spletnega mesta. Piškotki so majhne znakovne datoteke, ki jih lahko spletno mesto pošlje uporabnikovemu spletnemu brskalniku, ki jih shrani na trdem disku. Piškotki lahko poenostavijo uporabo spletnega mesta tako, da shranjujejo in urejajo status, aplikacije, nastavitve in druge uporabnikove informacije. Uporaba piškotov je ustaljen postopek na večini spletnih mest. Standardne nastavitve brskalnika omogočajo uporabo piškotov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije s spletnim mestom. Tudi če piškotke sprejmete jih lahko pozneje še vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika. Piškote uporabljamo izključno z namenom, da bi spletno mesto optimizirali in prilagoditi vašim željam.

Politika uporabe piškotkov
Piškotki ki jih uporablja naša spletna stran so namenjeni:

  • Analitiki uporabe spletne strani
  • pomnenju nastavitev in prijave na spletni strani
  • Piškotki tretjih oseb

Nikakor in pod nobenim pogoj ne bomo piškotkov uporabljali:

  • Za zbiranje informacij v marketinške namene
  • Za hranjenje vaših nastavitev ali uporabniškega imena prek časovnega trajanja vašega trenutnega obiska
  • Za usmerjanje oglaševanja na drugih straneh, ki jih obiščete
© Copyright Muzej Žiri - Muzej, Kolofon in PO, Admin